Blogs | Vast & Goed makelaars

Vastgoedblog

Baentveld - Laatste appartementen

13Jan 2020

!! Laatste twee appartementen te koop !!

De ruwbouwwerken van Residentie Baentveld zijn ondertussen voltooid: zowel de vier bouwlagen als het dak zijn volledig opgetrokken. Het project werd nauwkeurig afgewerkt met een landelijke gevelsteen en alle appartementen zijn reeds voorzien van super-isolerende beglazing en bepleistering. Klaar voor de volgende stap: de technieken en de afwerking.

Maak snel een afspraak op kantoor voor meer informatie.

Nieuwbouw project Avalon

13Jan 2020

Achteraan op het perceel is volop gewerkt aan de garages van Residentie Avalon. Deze staan nu bijna volledig op punt. Ondertussen zijn de funderingswerken van de 7 appartementen ook reeds gestart en binnenkort zullen de ruwbouwwerken volgen. Zo kan je het nieuwbouwproject zien vorderen en zal de eigentijdse en stijlvolle architectuur tevoorschijn komen. Check regelmatig onze website voor updates!

Nog maar 40% beschikbaar!

Residentie 2020

13Jan 2020

De afbraakwerken zijn voltooid. Binnenkort wordt op het terrein gestart met de ontwikkeling van Residentie 2020, een energiezuinig nieuwbouwproject dat volledig voldoet aan de normen van de toekomst. Tegen het einde van januari zullen de garages reeds opgetrokken zijn.

Wie houdt van een kleinschalig project met een hedendaagse uitstraling, zit hier gegarandeerd op zijn plaats. Residentie 2020 bestaat uit 6 mooie en ruime appartementen die voorzien zijn van een hoogwaardige afwerking.

Kom zeker eens langs op kantoor voor meer informatie!

Veldstraat

13Jan 2020

De opbouw van de nieuwbouwmagazijnen in de Velstraat is volop bezig. Het staalskelet is reeds volledig geplaatst en de sandwichpanelen zullen weldra worden toegevoegd. Binnen enkele maanden worden de magazijnen opgeleverd. Vanaf april 2020 zijn ze klaar voor gebruik.

Voor meer informatie, aarzel niet contact op te nemen!

Romano

13Jan 2020

Residentie Romano zit in de laatste fase. De ruwbouwwerken zijn bijna volledig voltooid en ondertussen worden de technieken en de afwerking geplaatst. Binnen enkele maanden zullen de moderne en energiezuinige appartementen opgeleverd worden.

Wie interesse heeft, is zeer welkom bij ons op kantoor voor meer informatie!

Veldstraat

14Oct 2019

Wie een nieuwbouwmagazijn zoekt in het centrum van Geel kan hiervoor terecht in de Veldstraat. Op de plaats van de oude opslagruimte, komt binnenkort een spiksplinternieuwe, hedendaagse variant. De magazijnen bieden een kwalitatieve basis om verder aan te vullen naar uw persoonlijke behoeften. 

Avalon 

14Oct 2019

 

Binnenkort starten de werken van dit kwalitatief nieuwbouwproject in hartje Geel. De kleinschaligheid van het project garandeert een zeer comfortabele leefomgeving. De oplevering is voorzien in maart 2021. 
Wie interesse heeft, kan beter niet twijfelen. Van de 7 appartementen zijn er immers reeds 3 verkocht! 

Baentveld 

14Oct 2019

 

Sinds deze zomer zijn de bouwwerken van het rustieke nieuwbouwproject Baentveld gestart. De ruwbouw is volop in ontwikkeling. Zo zijn de gelijkvloerse en de eerste verdieping al volledig opgetrokken en staat ook de tweede verdieping bijna op punt. De oplevering is voorzien voor december 2020. 

Haast je, want er is nog maar 40% beschikbaar! 

Residentie 2020

10Oct 2019

Wie al eens in Elsum gepasseerd is heeft de grote spandoek vast wel gezien: waar nu een verouderde  woning staat, komt binnenkort een aantrekkelijk en modern nieuwbouwproject. Op een uiterst bereikbare ligging en binnen korte afstand van het gezellige stadscentrum van Geel. 
De voorbereidingen zijn reeds volop bezig, in november beginnen de afbraakwerken. Het project zal begin 2021 opgeleverd worden. 

Pagina's