Goed advies: sneller verkocht, verstandig verhuurd

Welkom bij Vast & Goed Makelaars! Bij ons staat vakmanschap centraal, dit zowel voor de verkoop als verhuur van uw vastgoed. Ons team bestaat uit gedreven professionals die de vastgoedmarkt door en door kennen.

Met het juiste advies wordt vastgoed sneller verkocht aan de correcte prijs. Daarom schenken we bij Vast & Goed Makelaars extra aandacht aan een doorgedreven begeleiding tijdens alle stappen van het verkoopsproces. Van schatting, over promotie tot de ondertekening van de akte bij de notaris. Ook een eigendom verhuren doe je niet zomaar. Bij de promotie, selectie en administratie van de verhuur van een appartement of woning is kennis en ervaring een grote troef. En die vind je bij Vast & Goed Makelaars.

Professioneel advies

Bij Vast & Goed Makelaars stellen we onze kennis ter beschikking om klanten bij te staan tijdens het volledige proces.
 

Begeleiding van A tot Z

Zowel bij de aankoop en verkoop als de verhuur van vastgoed begeleiden we onze klanten bij elke stap van het proces.
 

Realistische waardebepaling

Een realistische vraagprijs is een enorme troef. Onze gefundeerde aanpak heeft een correcte waardebepaling als resultaat.
 

Persoonlijke service

Elk traject is een unieke uitdaging. Wij hanteren een persoonlijke aanpak om voor al onze klanten de best mogelijke dienstverlening te garanderen.
 

+20 jaar ervaring in de regio

De vastgoedmarkt is continu in beweging. Bij Vast & Goed Makelaars beroepen we ons op onze ervaring in de sector, maar we kijken met enthousiasme de toekomst tegemoet.

Meer weten? We maken graag tijd voor u!
 

Kom jij ons team versterken?

Ben je in het bezit van een BIV-nummer of wil je stage lopen? Droom je ervan om mensen in één van de belangrijkste beslissingen van hun leven te begeleiden: de aan- of verkoop van hun eigendom? Wil je actief op zoek gaan naar nieuwe woningen die particulier worden aangeboden op de markt? Eigenaars bezoeken en samenwerkingsakkoorden afsluiten en achteraf de verkoop verzorgen? Klinkt dit als jouw droomjob? Twijfel dan niet langer en stuur je motivatie naar evelien@vastengoed.be en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!