Verkopen

Verkoop je huis met vertrouwen

Wil je je huis verkopen? Dat is een belangrijke stap en het is niet altijd gemakkelijk. Maar wij van Vast en Goed Makelaars staan klaar om je te begeleiden doorheen het hele proces. We bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je het gewenste resultaat behaalt.

Persoonlijke begeleiding bij elke stap

Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop, staan we aan je zijde. Onze ervaren vastgoedmakelaars zorgen voor een persoonlijke en professionele aanpak. We voorzien uitgebreid en eerlijk advies en begeleiden je stap voor stap door de administratieve rompslomp die bij de verkoop komt kijken. 

Ontdek de ware waarde van je pand: onze expertise in waardebepaling

Een cruciaal onderdeel van het verkoopproces is de waardebepaling van je pand. Bij Vast en Goed maken we gebruik van onze expertise en kennis van de markt om een nauwkeurige waardebepaling te doen. Zo zorgen we ervoor dat je een goede prijs krijgt voor je woning.

Snel en effectief verkopen dankzij onze krachtige marketingondersteuning

Maar dat is niet alles. We bieden ook uitgebreide marketingondersteuning om ervoor te zorgen dat je pand snel en efficiënt wordt verkocht. Van gerichte publicatie, een grote aanwezigheid op sociale media tot bezichtigingen. We zetten alles op alles om potentiële kopers te bereiken en interesse te wekken voor jouw woning.

Juridische gemoedsrust: onze betrouwbare contracten en juridische bijstand

Juridische aspecten en contracten kunnen ingewikkeld zijn, maar ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. Onze verkoopcontracten zijn goedgekeurd door zowel het CIB als het BIV, wat betekent dat je kunt vertrouwen op een vlotte afhandeling en juridische zekerheid. Bovendien helpen wij je door moeilijke termen heen en vertalen we de ingewikkelde kleine lettertjes naar begrijpelijke taal, zodat je volledig geïnformeerd en gerustgesteld bent.

Ontvang een gratis schatting van je woning: begin vandaag nog met verkopen!

Wil je weten wat jouw huis waard is? Neem dan contact met ons op voor een gratis schatting. Met onze expertise en begeleiding zorgen we ervoor dat je jouw pand tegen de beste prijs kunt verkopen.