Gratis schatting

Heb je verhuisplannen? Is je huidige woning te klein of net te groot? Ben je benieuwd naar hoeveel je huidige woonst waard is?

Sluit zoveel mogelijk risico’s uit door uw eigendom te laten schatten door één van onze ervaren makelaars. Tijdens zo’n schatting gaan we discreet te werk en u kunt altijd rekenen op een degelijk onderbouwde schatting. Achteraf bezorgen wij u steeds een schriftelijk document van de waardebepaling. Onze schattingen zijn steeds gratis en vrijblijvend!

Gratis schatting

Elk succesverhaal begint bij een solide basis: een gefundeerd en reëel schattingsverslag. Ook al bieden wij deze dienst gratis aan, u kan ervan op aan dat onze adviesprijs een correcte inschatting is. Op die manier wordt uw pand of grond sneller verkocht aan een correcte prijs.
 

Maatwerk

De combinatie van expertise, een persoonlijke benadering van zowel de potentiële kopers en verkopers, en een correcte en transparante werkwijze zorgen voor een snelle en vlotte afhandeling. 
 

Optimale publiciteit

De promotie van uw pand of grond via onze website, verschillende immoplatformen, sociale media,  online advertenties en in het straatbeeld geven een optimale visibiliteit.
 

Tot bij de notaris

Onze dienstverlening eindigt echter niet bij het vinden van de geschikte koper. Ook tijdens de volledige administratieve en juridische afhandeling - tot aan de ondertekening van de akte bij de notaris - kan u rekenen op onze ondersteuning.