Een samenwerking met Vast & Goed?

Dit mag je verwachten!

Wil je jouw vastgoedavontuur beginnen met ons als partner? Geweldig! Maar wat staat je te wachten als je met ons samenwerkt? Hier is een duidelijk overzicht van het stappenplan dat je kunt verwachten:

1 - Schattingsaanvraag

Het begint allemaal met een simpele aanvraag. Je laat ons weten dat je je woning wilt verkopen of verhuren. Daarna gaan wij meteen aan de slag om een schatting te maken.

 

2 - Bezoek ter plaatse + kennismakingsgesprek

Een van onze ervaren experts komt langs voor een bezoekje. Tijdens dit bezoek maken we niet alleen kennis met je woning, maar ook met jou. We willen jou en je vastgoedverhaal leren kennen.

 

3 - Overeenkomst opstellen

Als we eenmaal overtuigd zijn van de match, stellen we een overeenkomst op. Hierin leggen we alle details vast, zodat alles duidelijk en transparant is voor beide partijen.

 

4- Woningvoorbereiding

Nu begint het leuke werk! We helpen je om je woning in topvorm te krijgen voor potentiële kopers of huurders. Van kleine aanpassingen tot (iets) grotere renovaties, we staan je bij.

5 - Marketing & promoties

Tijd om je woning in de schijnwerpers te zetten. Ons marketingteam gaat aan de slag met professionele foto's en doelgerichte advertenties om je vastgoed te laten stralen.

 

6 - Bezichtigingen en onderhandelingen

We plannen bezichtigingen in en begeleiden potentiële kopers of huurders. Natuurlijk zijn we er ook om te onderhandelen en de beste deal voor jou te krijgen.

 

7 - Verkoopovereenkomst

Als we een koper of huurder hebben gevonden, stellen we de verkoopovereenkomst op. We zorgen ervoor dat alle juridische aspecten goed geregeld zijn.

 

8 - Afsluiting en notaris

Bijna klaar! We begeleiden je door het papierwerk en zorgen voor een vlotte afsluiting. De notaris zorgt voor de laatste handtekeningen.

Bij Vast en Goed streven we naar een stressvrije ervaring bij de verkoop of het verhuur van je vastgoed. We begeleiden je door elk van deze stappen met een glimlach en expertise, zodat je met vertrouwen aan je vastgoedavontuur kunt beginnen. 

Samen maken we van jouw vastgoeddromen een realiteit!

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vraag een schatting aan

Meer info