Huren

Wij begeleiden u in vijf simpele stappen in het vinden van uw huurwoning!?

STAP 1: Weet wat u wil

Hoe ziet uw huurwoning of -appartement eruit? Wil u een ingerichte keuken, een groot terras of een parkingplaats? In welke gemeente? Zet uw wensen op papier en selecteer de woningen en appartementen die in aanmerking komen. Zo bespaart u heel wat tijd en kosten.

STAP 2: Bepaal uw budget

Bepaal vóóraf uw budget: dat huurt een stuk gemakkelijker. Maak een eerlijke screening van uw financiële situatie: Heb ik een vast inkomen? Kan ik de huurwaarborg betalen? Wat is de maximale huur? Vergeet hier ook geen rekening te houden met bijkomende kosten.

STAP 3: Ga op zoek

Op onze website kan je het aanbod makkelijk filteren naar jouw wensen. Plaats, minimum of maximumprijs en het type pand kan worden ingesteld zodat je enkel relevante panden te zien krijgt! Bovendien is het mogelijk om gepersonaliseerde updates over onze beschikbare panden te ontvangen wanneer je jouw gegevens achter laat, nog handiger!

Wij organiseren op vaste tijdstippen kijkmomenten in onze huurpanden. U kan hiervoor eenvoudig via telefoon een afspraak regelen.

STAP 4: Sluit het huurcontract af zonder zorgen

Wij zorgen voor de hele administratie. Hierbij houden we steeds rekening met de recentste wijzigingen in de huurwet en voldoen we aan alle verplichtingen: plaatsbeschrijving, registratie van het huurcontract, huurwaarborg, verzekeringen, etc.

STAP 5: Verhuis

Je bent nu klaar om te verhuizen, dus haal die verhuisdozen al maar boven!