30 juli 2020

Sherlock

Ben je op zoek naar een woning of appartement dat voldoet aan je eisen? Het doorzoeken van verschillende websites kan best een intensieve bezigheid zijn, wat de zoektocht er niet makkelijker op maakt. Daarom willen we jou hierin graag ondersteunen. Met SHERLOCK willen we bij Vast & Goed makelaars voor jou op zoek gaan…

30 juli 2020

Vastgoed updates

Ontvang als eerste ons nieuwe aanbod

30 juli 2020

Verhuren

Het rendement van verhuren staat of valt met het vinden en selecteren van geschikte huurders. Vertrouw op de professionele totaalservice van Vast & Goed Makelaars bij het verhuren van uw eigendom in de ruime omgeving van Geel. Wij verhuren alle soorten vastgoed, zowel residentieel als commercieel.

30 juli 2020

Huren

Wij begeleiden u in vijf simpele stappen in het vinden van uw huurwoning!

30 juli 2020

Gratis schatting

Heb je verhuisplannen? Is je huidige woning te klein of net te groot? Ben je benieuwd naar hoeveel je huidige woonst waard is?

30 juli 2020

Kopen

Vastgoed kopen is beslist geen eenvoudige opdracht. De keuzes die gemaakt moeten worden doorheen het volledige traject zijn cruciaal om het gewenste resultaat te bekomen. Bij Vast en Goed Makelaars stellen we onze kennis ter beschikking om onze klanten bij te staan tijdens het volledige proces.

30 juli 2020

Verkopen

Vastgoed kopen of verkopen is beslist geen eenvoudige opdracht. De keuzes die gemaakt moeten worden doorheen het volledige traject zijn cruciaal om het gewenste resultaat te bekomen. Bij Vast en Goed Makelaars stellen we onze kennis ter beschikking om onze klanten bij te staan tijdens het volledige proces.

12 maart 2021

Springkasteel

Organiseer je zelf een evenement en wil je gratis dit springkasteel plaatsen? Neem dan contact op met ons voor de voorwaarden via evelien@vastengoed.be. 

8 maart 2022

Wedstrijdregelement VAST & GOED MAKELAARS BV

Win een Elektrische fiets t.w.v. € 2.500 (incl. btw) bij fietsen “Wildiers” te Geel, Nieuwstraat 88.