30 juli 2020

Sherlock

Ben je op zoek naar een woning of appartement dat voldoet aan je eisen? Het doorzoeken van verschillende websites kan best een intensieve bezigheid zijn, wat de zoektocht er niet makkelijker op maakt. Daarom willen we jou hierin graag ondersteunen. Met SHERLOCK willen we bij Vast & Goed makelaars voor jou op zoek gaan…

30 juli 2020

Gratis schatting

Heb je verhuisplannen? Is je huidige woning te klein of net te groot? Ben je benieuwd naar hoeveel je huidige woonst waard is?

30 juli 2020

Kopen

Vastgoed kopen is beslist geen eenvoudige opdracht. De keuzes die gemaakt moeten worden doorheen het volledige traject zijn cruciaal om het gewenste resultaat te bekomen. Bij Vast en Goed Makelaars stellen we onze kennis ter beschikking om onze klanten bij te staan tijdens het volledige proces.

8 mei 2024

Verkopen

Wil je je huis verkopen? Wij van Vast en Goed Makelaars staan klaar om je te begeleiden doorheen het hele proces. We bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je het gewenste resultaat behaalt.

30 juli 2020

Huren

Wij begeleiden u in vijf simpele stappen in het vinden van uw huurwoning!

9 april 2024

Verhuren

Heb jij een pand dat je wil verhuren? Maar ben je wat bang voor de rompslomp die erbij komt kijken? Misschien maak je je wel zorgen over het waardebehoud van je eigendom op lange termijn? Dat snappen we bij Vast & Goed Makelaars.
 

30 juli 2020

Vastgoed updates

Ontvang als eerste ons nieuwe aanbod

8 maart 2022

Wedstrijdregelement VAST & GOED MAKELAARS BV

Win een Elektrische fiets t.w.v. € 2.500 (incl. btw) bij fietsen “Wildiers” te Geel, Nieuwstraat 88.