V&G/G/2463 Residentie "Romano" BLOK C | Vast & Goed makelaars

Aanbod

appartement te koop in 2440 Geel

te koop
€ 143.000

V&G/G/2463 Residentie "Romano" BLOK C

te koop
Dokter Van de Perrestraat
2440 Geel
België
0
0

bouwjaar (jaar): 
2018
Nieuwbouwproject: 

Residentie ‘ROMANO’ bestaat uit 2 handelsruimtes en 48 volledig afgewerkte (zeer energiezuinige) BEN 30 appartementen te Geel.

De appartementen zijn ruim, onderhoudsvriendelijk en afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen.
Ze worden bovendien sleutel op de deur afgeleverd en u mag zelf de materialen voor afwerking, de keuken en de badkamer kiezen. Op die manier heeft u een energiezuinig nieuwbouwappartement dat toch aansluit bij uw persoonlijkheid.

Bij dit project is doelbewust gekozen voor de bouwmethode en materialen die voldoen aan de eisen van morgen. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor zullen de appartementen een E-peil van maximum 30 bereiken en zal uw energiefactuur zeer laag zijn.

Er is een lift aanwezig in het gebouw. Bij alle appartementen dient een ondergrondse autostaanplaats aangekocht te worden. Een voordeel van dit project is dat u het grondaandeel onder registratierechten (10%) kan aankopen en dat enkel de constructie onder het BTW-stelsel (21%) aangekocht moet worden .

Indien u extra informatie wilt over dit project of graag een kijkje neemt, maken we met plezier tijd voor u vrij. U kan hiervoor een afspraak maken via e-mail, info@vastengoed.be of telefonisch 014/72.73.74.


Meer info