Verhuren

Het rendement van verhuren staat of valt met het vinden en selecteren van geschikte huurders. Vertrouw op de professionele totaalservice van Vast & Goed Makelaars bij het verhuren van uw eigendom in de ruime omgeving van Geel. Wij verhuren alle soorten vastgoed, zowel residentieel als commercieel.

Correcte huurprijs

Voor het bepalen van de juiste huurprijs, stellen we onze jarenlange vastgoedexpertise ter beschikking. Wij houden rekening met tal van factoren om een realistische huurprijs te berekenen. Zo neemtu met kennis van zaken de juiste beslissing.

Selectie van de huurders

Wanneer u een verhuuropdracht aan ons toevertrouwt, starten wij meteen de zoektocht naar geschikte huurders. Wij schakelen verschillende online en traditionele communicatiekanalen in zodat we een groot aantal kandidaat-huurders bereiken. Voor geïnteresseerde kandidaten organiseren wij kijkmomenten. Wij staan garant voor een snelle opvolging van afspraken en correcte antwoorden op informatievragen.

Betrouwbare huurders

Enkel betrouwbare kandidaat-huurders met een voldoende hoog en vast inkomen komen voor ons in aanmerking om uw eigendom te huren. Daarom vragen wij vooraf de nodige bewijsstukken op die de solvabiliteit van de kandidaat-huurders aantonen. Wij staan garant voor een strenge selectie. Bij het afsluiten van het huurcontract nemen wij alle administratie op ons. U mag altijd rekenen op een heldere en proactieve communicatie.

Service tot op het einde van huur

Enkel aan het einde van de huurperiode stopt onze dienstverlening (na uittrederegeling, vrijgave huurwaarborg e.d. Gedurende de ganse huurperiode kan u als verhuurder bij ons terecht voor raad en advies!