Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Gezellige, prima onderhouden, vrijstaande woning gelegen op een droomlocatie in een groen kader, pal in het centrum van Mol.
Zeer kindvriendelijke ligging (doodlopende straat!), op 50 meter van het Netepad, alles bereikbaar met de fiets of te voet.
Bij het binnentreden van de woning komen we terecht in de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De living met open indeling krijgt extra karakter door een haard. Een apart geïntegreerde werkhoek (bureau) is ideaal om uw bankzaken of schoolzaken op orde te stellen. Het geeft u ook de kans door te werken terwijl u zich in dezelfde ruimte bevindt als uw familie. De duurzame eiken keuken met granieten werkblad is ruim bemeten en heeft ook een ontbijthoek. Een berging, bereikbaar via de keuken, biedt de nodige opbergruimte en is voorzien van een apart toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De berging loopt over in een douchekamer. Aanpalend aan de keuken bevindt zich het zuidgerichte terras met zonovergoten tuin waar u de ganse dag kan genieten van het zonnetje.
De eerste verdieping bereiken we via een trap in de inkomhal. Hier vinden we 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche, een apart toilet en een ingerichte bureau, dit alles met elkaar in verbinding gebracht door een ruime nachthal/overloop. De brede overloop biedt plaats voor opbergkasten. Elke kamer is voorzien van ingebouwde kasten en de master bedroom heeft een eigen terras. Indien gewenst kan de bureauruimte probleemloos omgevormd worden tot een extra slaapkamer.
De grote zolder (70m²), bereikbaar via een valtrap, geeft u extra opbergruimte of een hobbykamer.
Verder is de woning volledig voorzien van een geïsoleerde kruipkelder. Deze vloerisolatie, samen met de geïsoleerde muren en het geïsoleerde dak, resulteert in een zeer energiezuinige woning met een EPC-waarde van slechts 155kWh/m²/jaar! Ook de elektriciteit is 100% in orde en goedgekeurd.

Kortom, deze woning is ideaal voor gezinnen die ervan dromen rustig te wonen, overal dichtbij te zijn en veel belang hechten aan een groene omgeving!

Algemeen

Adres:Bresserdijk 36
Mol
Referentie:V&G/G/2194
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:815 m²
Perceelbreedte:15 m
Bewoonbare opp.:248 m²
Bouwjaar:1990
Gevelbreedte:9 m
Bouwlagen:1
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:48 m²
Keuken:25 m²
Zolder:70 m²
Balkon:Ja
Terras:5 000 m²
Wasplaats:Ja
Tuin:600 m²
Garage:1
Garage Oppervlakte:36 m²

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Dwarskap
Gevel:Baksteen
Verwarming:Aardgas, CV-ketel - gas cv
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie - geïsoleerde dak and muren

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.541
EPC Index:155,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht